Paikalliset palvelut

Perinnepata

Perinnepata on yhden naisen yritys Kurjenrahkan kansallispuiston sydämessä. Yrittäjä Päivi Lehtonen on biologialta väitellyt ravintolakokki. Häneltä voit tilata villi- ja lähiruokaan pohjautuvia catering-palveluita, tai luonnon keruutuotteiden tuntemusta ja käyttötaitoja kehittäviä kursseja. Erityisesti villiyrtti- ja sienikurssit ovat suosiossa, ja myös monet kokkauskurssit järjestyvät Perinnepadan avulla! 

Perinnepadan töitä ja avoimia kursseja löytyy seuraamalla Facebookissa Perinnepataa ja Instagramissa @perinnepata ja @visitkurjenrahka

Puh.0442948057, paivi@perinnepata.fi.

Neiti Lyydia

Neiti Lyydian sydän sykkii käsitöille, kierrätykselle ja kauniille asioille. Vaihtuvan valikoiman tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan kotioloissa kissan kehräyksen säestämänä.

Neiti Lyydian valikoimaan kuuluu tällä hetkellä teekuppineulatyynyt sekä tilkkusydämet.

Neiti Lyydian tarinasta voit lukea lisää nettisivuilta www.neitilyydia fi,

ja seurata Instagramissa ja Facebookissa @neitilyydia.


MinttuMaarian makeat ja suolaiset

MinttuMaarian makeat ja suolaiset on yritys, joka toimii Valpperintien varrella.
Tilauksesta valmistuu makeat ja suolaiset leivonnaiset, ruokatarjoilut ja kokoustarjoilut ruokavaliot huomioiden. Yrittäjä Minna Korppinen on koulutukseltaan suurtalousesimies ja suoritettuna on dieettikokin erikoisammattitutkinto. Sydäntä lähellä on reseptien suunnittelu ja uusien tuotteiden testaaminen.


MinttuMaarian makeat ja suolaiset löytyy facebookista sekä instagramissa @minttu_maarian

Nettisivut löytyvät www.minttumaarian.fi
050 5767535 minna@minttumaarian.fi

Petri Sarja

Äänentoistolaitteita tapahtumiin. Kisat, bileet. Kaikenlaisiin tapahtumiin äänitekniikkaa ym. Myös laitteiden myynti ja huolto. Kysy lisää...

kx500pete@gmail.com


Paikallinen tekijä, haluatko yrityksesi näkyville? Lähetä esittely osoitteeseen: suvi.silmunen@gmail.com