Kota ja sauna

Kylmäuintia Valpperissa jälleen perjantaisin klo 18-20, jäsenhinta 5€


Varauskalenteri:  https://slotti.fi/booking/saunanjakodanajanvaraus/


Kota:

Valpperin urheilutalon kupeessa sijaitseva tunnelmallinen kota mahdollistaa kokoontumisen jopa 40:lle hengelle. Valpperin liikunta-aktiviteetit sijaitsevat kodan välittömässä läheisyydessä. Kodassa on sähkö, valaistus, pistorasioita ja juokseva juomavesi. 

Sauna:

Uimalammen rannassa oleva uusi puulämmitteinen sauna mahdollistaa löylyt kerrallaan noin 15 hengelle. Saunan yhteydessä on pukuhuoneet, ja rakennukseen tulee sähkö sekä kunnan vesi. Uimalammen jäätyessä avannon auki pitämisen hoitaa potkuri. Säästä riippuen saunan lämmitykseen kannattaa varata aikaa 1-2 tuntia.

Vuokrahinnat:

Kota jäsenhinta 60€/4h

Sauna jäsenhinta 50€/4h

Kota & sauna jäsenhinta 100€/6h

Ohjeita kodan ja saunan vuokraajille:

Kota: Puita löytyy valmiiksi sisältä kodasta ja lisää liiteristä. Kodan ulko-oven pielessä on avainrasia ja rasiassa avain. Rasia aukeaa koodilla. Varaajalle tulee lasku sähköpostiin yhtä tai kahta päivää ennen vuokraamisajankohtaa, ja koodi löytyy laskusta. Pois lähtiessä ovi lukitaan ja avain laitetaan takaisin rasiaan ja pyöräytetään avauskoodi piiloon.

Sauna: Sauna on käyty avaamassa valmiiksi, ja oven voi poislähtiessä jättää lukitsematta. Tyhjennä tuhkat ennen kiukaan sytyttämistä naisten pukutilan takana olevaan kuoppaan. Puita on tuotu valmiiksi ja viereisessä liiterissä tai pressukatoksessa on lisää. Jos saunan vesiputki on jäätynyt, nostele pesuvesi ämpäreillä avannosta. Omat jäljet tulisi lopuksi siivota, ja etenkin kylmällä on erittäin tärkeää jättää kuumavesisäiliö valumaan tyhjäksi. Avantokautena potkurin töpselin voi irroittaa käytön ajaksi, mutta lopetellessa olisi tärkeää muistaa kytkeä potkuri taas käyntiin jotta avanto pysyy sulana. Saunan käyttö vaatii hieman omaa aktiivisuutta, sillä saunan vuokrausta hoidetaan vapaaehtoisvoimin ja maksu halutaan pitää kohtuullisena. Tuotto menee lyhentämättömänä Valpperin lasten ja nuorten hyvinvointiin.

Lisätietoja: Mikko Peltola 050 5142444